Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 37
DATUM: 25-03-2023

Koningsdag Knalfeest

Het duurt nog even maar reserveer de avond alvast voor het leukste NVT Koningsfeest van Aziƫ aan de Chao Praya rivier met de swingende band Jazziam met lead zangeres Athalie de Koning, Top DJ Rutger en surprise acts! Inclusief uitgebreid buffet. Drankjes tegen zeer redelijke prijzen:
THB 100 wijn en bier!
Na afloop rond 22.30 uur afterparty in de bar van het hotel.


NVT leden Thb 900
Niet leden Thb 1200
Dress code: oranje accent of over the top!
Betreft:
Koningsdag feest
Tijd:
2023-04-28 19.00 - tot laat
Plaats:
Ramada Plaza Riverside
Adres:
2074 Charoen Krung Rd
BTS:
Saphan Taksin (shuttle boot)
Let op: De aanmelding sluit op 26 april om 18.00 uur.

Terugblik NVT in gesprek met Be Well

Het was een interessante avond over de wereld van de gezondheidszorg in Thailand en de bijzondere plek die eerstelijns organisatie BeWell nu inneemt in Hua Hin en binnenkort ook in Chiang Mai en Phuket. Vele expats maar ook Thai vinden de weg naar "de huisartsen" en specialisten die verbonden zijn aan het centrum. Oprichter Heiko Emmanuel en gepensioneerd neuro-chirurg Dick Zeilstra, als adviseur verbonden aan BeWell, wisten overtuigend uit te leggen waarom dit initiatief zo goed aanslaat en dat er in de toekomst grote kans is dat het navolging krijgt. Er ligt o.a. een plan om een online medisch platform op te gaan zetten voor expats die op plekken wonen waar het krijgen van de juiste medische zorg door taal en cultuur verschillen lastig kan zijn. Meer info over BeWell vindt u hier.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
Qatar Airways
AGS
b-quik
aa-insurance
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet