Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 36
DATUM: 18-03-2023

NVT in gesprek met Be Well Nu aanmelden!

In de serie "NVT in gesprek met..." zijn donderdag 23 maart Haiko Emanuel en Dick Zeilstra onze gasten. Zij zijn verbonden aan Be Well, een eerste lijns zorgorganisatie die opgericht is in Hua Hin maar nu ook In Chiang Mai en Phuket aan de slag gaat. Huisartsen zijn er niet in het Thaise zorgstelsel en dit initiatief blijkt heel succesvol te zijn. Leer meer over zorg in Thailand en ook de mogelijkheden voor mensen die niet in Hua Hin wonen. Voor en na de presentatie zijn er hapjes en drankjes, aangeboden door de ambassade. Toegang is gratis maar u moet zich wel van te voren registreren.

Betreft:
NVT in gesprek met...
Tijd:
2023-03-23 17.00 - 19.00 uur
Plaats:
Residentie
Adres:
Ingang Wireless road
BTS:
Ploenchit

Koningsdag Knalfeest

Het duurt nog even maar reserveer de avond alvast voor het leukste NVT Koningsfeest van Aziƫ aan de Chao Praya rivier met de swingende band Jazziam met lead zangeres Athalie de Koning, Top DJ Rutger en surprise acts! Inclusief uitgebreid buffet. Drankjes tegen zeer redelijke prijzen voor eigen rekening. Na afloop rond 22.30 uur afterparty in de bar van het hotel.


NVT leden Thb 900
Niet leden Thb 1200
Dress code: oranje accent of over the top!
Betreft:
Koningsdag feest
Tijd:
2023-04-28 19.00 - tot laat
Plaats:
Ramada Plaza Riverside
Adres:
2074 Charoen Krung Rd
BTS:
Saphan Taksin
Let op: De aanmelding sluit op 26 april om 18.00 uur.

Derde Dinsdagborrel

Betreft:
Derde Dinsdagborrel
Tijd:
2023-03-21 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
Sukhumvit soi 8
BTS:
Nana
Ontmoet NVT leden en niet leden in de gezellige tuin van Det5 waar u tegen zeer redelijke prijzen drankjes en zowel Nederlandse als Thaise gerechten kunt nuttigen en diverse bomen op kunt zetten over het leven en nog veel meer.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
Qatar Airways
AGS
b-quik
aa-insurance
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet