Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 35
DATUM: 11-03-2023

NVT in gesprek met Be Well

In de serie "NVT in gesprek met..." zijn donderdag 23 maart Haiko Emanuel en Dick Zeilstra onze gasten. Zij zijn verbonden aan Be Well, een eerste lijns zorgorganisatie die opgericht is in Hua Hin maar nu ook In Chiang Mai en Phuket aan de slag gaat. Huisartsen zijn er niet in het Thaise zorgstelsel en dit initiatief blijkt heel succesvol te zijn. Leer meer over zorg in Thailand en ook de mogelijkheden voor mensen die niet in Hua Hin wonen. Voor en na de presentatie zijn er hapjes en drankjes, aangeboden door de ambassade. Toegang is gratis maar u moet zich wel van te voren registreren.

Betreft:
NVT in gesprek met...
Tijd:
2023-03-23 17.00 - 19.00 uur
Plaats:
Residentie
Adres:
Ingang Wireless road
BTS:
Ploenchit

Zeezicht, Goud van Oud

59 uitstapjes werden er al georganiseerd en daar waren een paar bij waarvan niet alleen de organisatoren, maar ook de reguliere deelnemers smulden, vaak letterlijk.
Dinsdag 14 maart vieren we de 60e met eentje uit dat geliefde rijtje:
We gaan met de forensen trein boemelen naar Maha Chai, de visserswijk aan de Tha Chin rivier in Samut Sakhon.
Zin om mee te gaan?
De trein vertrekt om 10:30 uur precies, dus wees op tijd om 10:00 uur op het BTS station Wongwian Yai op de loopbrug tussen uitgang 1 en 2.
Aanmelden niet nodig !

Tot Zeezicht

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
Qatar Airways
AGS
b-quik
aa-insurance
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet