Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 34
DATUM: 05-03-2023

Koningsdagfeest en Vrijmarkt

Het duurt nog even maar zet het alvast in je agenda want het worden weer geweldige NVT festijnen ! Op vrijdag 28 april een Konings knalfeest aan de rivier bij het Ramada Plaza Bangkok by Wyndham Menam Riverside hotel met live muziek, top DJ en surprise acts! Tot in de vroege uurtjes voor wie dat wil.
En zaterdag 29 April in de ochtend de beroemde Vrijmarkt in de tuin van de ambassade waar iedereen, maar vooral de kinderen, van alles mogen verkopen en zich kunnen vermaken met attracties, spelletjes en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Binnenkort meer nieuws over deze twee top evenementen.

Terugblik cabaret Margriet Bolding

Eindelijk weer eens Nederlands cabaret in Bangkok ( en ook in Pattaya en Hua Hin). Bij het grote publiek en de meeste Nederlanders in Thailand ( nog) niet bekend maar voor iedereen die toch nieuwsgierig was en de moeite had genomen om te komen was het een leuke avond met mooie muziek en pakkende teksten en soms hilarische conferences. De NVT zal ook in de toekomst weer Nederlandse artiesten naar Thailand halen om hier op te treden. Sommigen misschien meer bekend dan anderen maar altijd de moeite waard om het mee te maken.

Tweede Donderdagborrel

Betreft:
Eerste Donderdagborrel
Tijd:
2023-03-09 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
Sukhumvit soi 8
BTS:
Nana
De eerste Donderdag borrel van de maand is verschoven naar 9 maart dus aanstaande donderdag. Iedereen van harte welkom in de gezellige tuin van Det5 met Nederlandse snacks en mede landgenoten om de dingen van de dag of heel andere onderwerpen te bespreken in een ontspannen sfeer.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
Qatar Airways
AGS
b-quik
aa-insurance
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet