Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 17
DATUM: 26 december 2021

Zeezicht: Tempeltour en tuin aan de rivier

tempel
ruiter
Na de kerst even zin in een uitstapje?
Dinsdag 28 december bezoeken we aan de Thonburi kant van de rivier de vooral op meditatie gerichte tempel Phitchaya Yatikaram Worawihan en lopen dan via het ons bekende Princess Mother Memorial park en een winters landschap naar de restauranttuin aan het water van Tsai Eatery waar we zullen lunchen.

Voordat we over de Chao Phraya Sky Park brug terug naar de metro wandelen, bezoeken we in de buurt nog een Chinese tempel pal naast een zeer oude woning die tegenwoordig een restaurant herbergt voor een afsluitende kop koffie of thee. Interesse om mee te gaan? Wij ontmoeten elkaar op 28 december om half elf bij uitgang 3 van BTS station Krung Thonburi. Aanmelden hoeft niet.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet