Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 29
DATUM: 28 januari 2023

Terugblik NVT in gesprek met Rosalie Tieges van TCDF

actief
Janneke
Het was een goed bezochte "NVT in gesprek met.." met dank voor de gastvrijheid van de ambassadeur en de lekkere hapjes en drankjes. Het boeiende verhaal van Rosalie over de "Thai Child Development Foundation" sprak de aanwezigen duidelijk aan. Echt een uniek project dat zich inzet voor kansarme kinderen in heel Thailand. Na het gesprek waren er dan ook een aantal bezoekers, die aangaven bereid te zijn om TCDF verder te helpen door sponsoring, netwerken of een kind te "adopteren". Meer informatie over TCDF en mogelijkheden betrokken te zijn kunt u hier vinden.

Biggles Big Band; het programma 9 februari

Biggles Big Band
Donderdag 9 februari is het zover!
In de prachtige tuin van de ambassade het, ongetwijfeld spetterende, muziekspektakel van de BBB. In het voorprogramma een optreden van studenten van het Princess Galyani Vadhana instituut waarna de BBB rond 20.00 uur begint. Er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken tegen redelijke prijzen. Toegang is gratis maar registratie is verplicht: Meldt u hier aan voor 8/2 18.00 uur.


Met dank aan de ambassade, Gevah Invest, Heineken en ViroPower.
Betreft:
Biggles Big Band
Tijd:
2023-02-09 17.30 - 22.30 uur
Plaats:
tuin ambassade
Adres:
Ingang Wireless Road
BTS:
Ploenchit

Eerste Donderdag van de maandborrel

det5-wide
Betreft:
Donderdagborrel
Tijd:
2023-02-02 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41, Sukhumvit soi 8
BTS:
Nana
Ontmoet NVT leden en niet leden in de gezellige tuin van Det5 waar u tegen zeer redelijke prijzen drankjes en zowel Nederlandse als Thaise gerechten kunt nuttigen en diverse bomen op kunt zetten over het leven en nog veel meer.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
Qatar Airways
AGS
gevah logo
b-quik
aa-insurance
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet