Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 20
DATUM: 04 december 2022

Mode week in Bangkok, gratis kaarten!

image002
De Nederlandse ambassade heeft een beperkt aantal vrijkaarten ter beschikking voor de modeshow op 10 december in de Royal Paragon Hall. Dit jaar zal ook Nederlands ontwerpster Saskia ter Welle deelnemen. Graag 5 december uiterlijk opgeven via modeshow@nvtbangkok.org

Sinterklaas in Bangkok, weer zeer geslaagd!

PHOTO-2022-12-04-16-25-59
PHOTO-2022-12-04-16-25-58
Het was zeker weer een geslaagde ochtend op de ambassade en zowel Sinterklaas, de Pieten als alle aanwezigen konden genieten van de leuke dansjes en spelletjes, deze keer ook een echte Bingo! en natuurlijk de lekkernijen zoals broodjes kroket en knakworst en de likeurtjes van Martin. Alles werd vlot gepresenteerd door Rick the singer, die ook voor voor de vele liedjes zorgde waarbij enthousiast werd meegezongen! De vele foto's die gemaakt zijn door onze fotograaf worden nog even uitgezocht en ge-edit waarna ze op de website geplaatst worden waar u ze vanaf kan downloaden.

Films in tuin ambassade

image002 copy
In het kader van de internationale mensenrechtendag worden er in de tuin van de ambassade een aantal films vertoond met het thema mensenrechten. Toegang is gratis maar van te voren aanmelden is wel verplicht. Dat kan via deze link.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet