Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 26
DATUM: 7 januari 2023

NVT in gesprek met Rosalie Tieges van TCDF

header
ws-pic-13-caretaker-involved
Bewerk dit om tekst in te voegen.

Terugblik op NVT Nieuwjaarsreceptie

De organisatoren van Zeezicht wensen alle deelnemers een nieuwsgierig en avontuurlijk 2023

Dinsdag 10 januari gaan we het district Bangrak onder de loep nemen. Het gebied van 5,5 km2 bestond al uit nederzettingen aan de rivier voordat Bangkok gesticht werd. toen er nieuwe wegen en kanalen door het gebied werden aangelegd, werden expats aangetrokken en kwamen er ambassades, het eerste bankgebouw, magazijnen en een fameus hotel. We gaan het allemaal samen bekijken en tussendoor bestellen we een 'educatieve' maaltijd. We sluiten af met een drankje aan de rivier.

Zin om mee te gaan? Meld je dan voor zondagavond 8 januari om 1800 uur uitsluitend (!) hier aan. Je ontvangt dan gegevens over het tijdstip en waar we elkaar gaan ontmoeten op de ochtend van de 10e januari.

Tot Zeezicht!
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet