Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 22
DATUM: 10 december 2022

Foto's Sinterklaas op Ambassade

Sinterklaas (42 of 139)
Sinterklaas (67 of 139)
Alweer een week geleden dat Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brachten aan de ambassade en het weer een heel gezellige ochtend werd. De Sint bedankt alle kinderen en papa's en mama's die er waren en in het bijzonder ook de ambassadeur en het team van de ambassade voor hun gastvrijheid en hulp. Onze fotograaf Nathalie Jamois heeft alles op beeld vastgelegd en de fraaie foto's staan nu op de website van de NVT, waarvan u ze gemakkelijk kan downloaden via deze link

Films in tuin ambassade

image002 copy
In het kader van de internationale mensenrechtendag worden er in de tuin van de ambassade een aantal films vertoond met het thema mensenrechten. Toegang is gratis maar van te voren aanmelden is wel verplicht. Dat kan via deze link.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet