Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 10
DATUM: 29 september 2022

Intocht Sinterklaas!

intocht
Betreft:
Intocht Sinterklaas
Tijd:
2022-11-12 17.00-19.00
Plaats:
Radisson Blue Plaza
Adres:
489, Sukhumvit Road
BTS:
Asok
MRT:
Sukhumvit
Een leuke middag voor jong en oud met voor de jongsten knutselen, marsepeinen figuurtjes maken etc., terwijl de ouders een drankje kunnen nuttigen. Snacks en eerste drankje worden aangeboden door NVT en het hotel, daarna Happy Hour; twee voor de prijs van een!
En natuurlijk met z'n allen kijken hoe de Sint met zijn Pieten aankomt in Nederland.
Leden NVT gratis, Niet-leden (kinderen en volwassenen) THB 300 p.p.
Geef u nu op met vermelding wel of niet lid bij intochtsint@nvtbangkok.org

Op 3 december komt Sint op de ambassade in Bangkok! Ook dan krijgen leden korting op de entreeprijs. Het is de moeite waard nu lid te worden!

Terugblik NVT in gesprek met ...

in gesprek met
Screen Shot 2022-10-30 at 20.40.09
De eerste "NVT In gesprek met ..." viel goed in de smaak bij de aanwezigen op de residentie en dat niet in de laatste plaats door het imponerende verhaal van Friso en Greg over het werk dat zij doen met hun Bangkok Community Help Foundation in de sloppenwijken van Bangkok. Natuurlijk kwam ook de vraag waarom de Thaise overheid dit niet (voldoende) doet.

Het antwoord is simpel: de redenen waarom is minder belangrijk dan de noodzaak om wel wat te doen en echt hulp te bieden. In de coronaperiode zijn ze begonnen maar ook nu is er nog heel veel behoefte aan hulp en dat kan letterlijk het verschil betekenen tussen leven en dood zoals duidelijk werd uit hun indrukwekkende verhalen. Mocht je geïnteresseerd zijn om als vrijwilliger mee te helpen neem dan contact op met de NVT of direct met de stichting BCHF.

Eerste Donderdag v/d maandborrel

det5front
Betreft:
Donderdagborrel
Tijd:
2022-11-03 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41, Sukhumvit Road, Soi 8
BTS:
Nana
In de gezellige tuin van Det5 is iedereen weer van harte welkom om onder het genot van een drankje en Nederlandse snacks bekenden te ontmoeten en nieuwkomers welkom te heten.
AGS
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
gevah logo
aa-insurance
b-quik
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet