Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 09
DATUM: 22 september 2022

NVT in gesprek met ...

bchf
Misschien bent u wel eens op een van de NVT koffieochtenden geweest, die al jaren lang regelmatig op de ambassade worden gehouden. Wij gaan deze traditie iets veranderen om meer leden en niet-leden in de gelegenheid te stellen om ze bij te wonen.
Betreft:
NVT in gesprek met ...
Tijd:
2022-10-28 17.00-19.00
Plaats:
Residentie Ambassadeur
Adres:
106, Thanon Witthayu
BTS:
Ploenchit
Het tijdstip is nu in de middag en in plaats van koffie en de fameuze appeltaart zullen er alcoholische en niet-alcoholische drankjes en snacks geserveerd worden, aangeboden door de ambassade.

De aftrap van deze nieuwe NVT activiteit wordt gedaan door gastsprekers Friso Poldervaart en Greg Lange. Twee ondernemers die al lang actief zijn in Bangkok en tijdens de pandemie zijn gaan samenwerken om de armste Thaise bewoners van de sloppenwijken van Bangkok te ondersteunen met medicijnen en voedsel maar ook nu gaan ze door met de Bangkok Community Help Foundation om hulp te bieden aan Thaise mensen in Bangkok. Omdat Greg Amerikaan is zal deze presentatie in het Engels zijn maar dat het interessant gaat worden is zeker!

Toegang is gratis na verplichte registratie via: ingesprekmet@nvtbangkok.org.

Sinterklaas, hij komt!

boot sint
Wij hebben zojuist gehoord dat ook dit jaar Sinterklaas weer langskomt op de Nederlandse ambassade in Bangkok op zaterdag 3 december om samen met alle kinderen zijn verjaardag te vieren! Maar voorafgaand komt hij al op zaterdag 12 november aan in Nederland. Dat gaan we ook hier in Thailand meebeleven met live beelden van de intocht en daarom heen een leuke middag met allerlei activiteiten. We verklappen nog niet alles maar komen snel met meer nieuws!

Vol verwachting klopt ons hart ...
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet