Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 08
DATUM: 15 september 2022

NVT in gesprek met ...

friso
Misschien bent u wel eens op een van de NVT koffieochtenden geweest, die al jaren lang regelmatig op de ambassade worden gehouden. Wij gaan deze traditie iets veranderen om meer leden en niet-leden in de gelegenheid te stellen om ze bij te wonen.
Betreft:
NVT in gesprek met ...
Tijd:
2022-10-28 17.00-19.00
Plaats:
Residentie Ambassadeur
Adres:
106, Thanon Witthayu
BTS:
Ploenchit
Het tijdstip is nu in de middag en in plaats van koffie en de fameuze appeltaart zullen er alcoholische en niet-alcoholische drankjes en snacks geserveerd worden, aangeboden door de ambassade.

De aftrap van deze nieuwe NVT activiteit wordt gedaan door gastsprekers Friso Poldervaart en Greg Lange. Twee ondernemers die al lang actief zijn in Bangkok en tijdens de pandemie zijn gaan samenwerken om de armste Thaise bewoners van de sloppenwijken van Bangkok te ondersteunen met medicijnen en voedsel. Omdat Greg Amerikaan is zal deze presentatie in het Engels zijn maar dat het interessant gaat worden is zeker!

Toegang is gratis na verplichte registratie via: ingesprekmet@nvtbangkok.org.

Zeezicht, door water omgeven

zeezicht
Op dinsdag 18 oktober gaan we naar het bijzondere dorp Hua Ta Khe. Omgeven door water, ver maar bereikbaar, vinden we in Lat Krabang een gemeenschap van primitief ogende huizen die tegelijkertijd rust en kracht uitstralen waar menig toeristische buurt niet aan kan tippen. Het lijkt nu al een favoriet te worden, vonden we bij de voorbereiding van deze Zeezicht.

Deze aanrader zelf meemaken? Kom dan op dinsdag 18 oktober om 10:20 stipt naar MRT Petchaburi uitgang 1, buiten op straatniveau. Aanmelden niet nodig.

Tot Zeezicht!

Derde Dinsdagborrel

det5
Betreft:
Derde Dinsdagborrel
Tijd:
2022-10-18 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Welkom op onze Derde Dinsdagborrel in de fraaie tuin van Det5 waar u kunt praten met medelanders onder het genot van een drankje en tal van Thaise gerechten en Nederlandse snacks.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud

Zilver

Brons

AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet