Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 16
DATUM: 19 november 2022

Sinterklaas op de ambassade 3 december

Sinterklaasfeest2022
Op 3 december van 10:00 tot 12:00 uur kunnen jullie samen met Sint en Piet zingen, dansen, knutselen en spelletjes doen in de tuin van de Nederlandse Ambassade in Bangkok (adres ingang: 15 Soi Ton Son). De poorten zijn vanaf 09:30 uur open.
Voor kinderen is er na afloop een lekkere chocoladeletter om mee naar huis te nemen, volwassenen kunnen genieten van een gratis kopje koffie met iets lekkers. Verder zijn de bekende Nederlandse snacks verkrijgbaar.

Komen jullie ook?
Geef u vóór 1 december op via: https://nvtbangkok.org/aanmelden-sinterklaasfeest/

Voor NVT-leden zijn de kosten 250 baht per kind, en volwassenen gratis.
Voor niet-leden is het 500 baht per kind, en 250 baht per volwassene.
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Het is dus de moeite waard om nu alsnog lid te worden en direct te profiteren van hoge kortingen op evenementen. Word lid via: https://nvtbangkok.org/lidmaatschap

We kijken er naar uit om samen het Sinterklaas feest te vieren!

Crematie Sylvester van Welij

Naar aanleiding van een wat onduidelijke berichtgeving op Sylvester's rouwkaart om eventuele misverstanden te voorkomen: de crematie is om 15:00 uur ; dat betekent dat de ceremonie (en prayers) daarvoor zullen plaatsvinden. 'Welkom vanaf 12:00 uur', dit is nadat de monniken gegeten hebben en de laatste plechtigheden gaan beginnen. Wij denken dat het goed zou zijn om er op z'n laatst om 13:30 uur te zijn. Er zal uit naam van de NVT een korte toespraak gehouden worden en waarschijnlijk ook nog een persoonlijk woord van vrienden.
Adres: Wat That Thong
1325 Sukhumvit road
BTS station: Ekkamai
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
suniture
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet