Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 13
DATUM: 12 november 2022

Sinterklaas op ambassade

Sinterklaasfeest2022
Op 3 december van 10:00 tot 12:00 uur kunnen jullie samen met Sint en Piet zingen, dansen, knutselen en spelletjes doen in de tuin van de Nederlandse Ambassade in Bangkok (adres: 15 Soi Ton Son). De poorten zijn vanaf 09:30 uur open.
Voor kinderen is er na afloop een lekkere chocoladeletter om mee naar huis te nemen, volwassenen kunnen genieten van een gratis kopje koffie met iets lekkers. Verder zijn de bekende Nederlandse snacks verkrijgbaar.

Komen jullie ook?

Geef u vóór 1 december op via: https://nvtbangkok.org/aanmelden-sinterklaasfeest/

Voor NVT-leden zijn de kosten 250 baht per kind, en volwassenen gratis.
Voor niet-leden is het 500 baht per kind, en 250 baht per volwassene.
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Het is dus de moeite waard om nu alsnog lid te worden en direct te profiteren van hoge kortingen op evenementen. Word lid via: https://nvtbangkok.org/lidmaatschap
We kijken er naar uit om samen het Sinterklaasfeest te vieren!

Helpers gevraagd!

Ook de Sint heeft last van personeelstekort en doet daarom een dringend beroep op alle Nederlanders in Bangkok en daarbuiten om zaterdag 3 december even mee te helpen bij de spelletjes en andere activiteiten. U kunt zich aanmelden bij sinterklaas@nvtbangkok.org
Bij voorbaat hartelijk dank!

Sinterklaas
sint

Kerstgala Hua Hin

Aankondiging kerstgala 2022

Derde Dinsdagborrel

det5-wide
Betreft:
3de-dinsdagborrel
Tijd:
2022-11-15 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Welkom op onze Derde Dinsdagborrel in de fraaie tuin van Det5 waar u kunt praten met medelanders onder het genot van een drankje en tal van Thaise gerechten en Nederlandse snacks.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet