Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 11
DATUM: 05 november 2022

Intocht Sinterklaas!

Intocht van Sinterklaas

Geef u nu op met vermelding wel of niet lid bij intochtsint@nvtbangkok.org

Op 3 december komt Sint op de ambassade in Bangkok! Ook dan krijgen leden korting op de entreeprijs. Het is de moeite waard lid te worden! Dus meldt je nu hier aan.

Zeezicht Rondom de Giant Swing

giant
Deze keer gaan we de buurt rond de Giant Swing bezoeken, de met name Hindoe tempels die daar naast kleine parken opduiken, bijzondere koffiehuizen, ieder met hun eigen historie. We lopen richting Samphraeng langs de vele ministeries rond het voormalige Koninklijke paleis, en lunchen bij een restaurant aan de rivier.

Zin om mee te gaan? Kom dan dinsdag 8 november om 11 uur op perron MRT Lumphini richting Silom. Aanmelden niet nodig.

Tot Zeezicht!

In Memoriam Maud Linck

Helaas bereikte ons het trieste bericht dat ons trouwe NVT lid Maud Linck op 91 jarige leeftijd is gestorven in haar huis in Bangkok. In de vele jaren dat Maud in Thailand heeft gewoond was zij vaak aanwezig bij evenementen zoals het jaarlijkse Oranjebal of bij borrels en koffieochtenden. Zij stak haar mening nooit onder stoelen of banken maar was ook een geweldige hartelijke gastvrouw op de vele party's bij haar thuis waar iedereen smulde van haar onover­troffen zelf­gemaakte erwtensoep. Vroeger gaf ze zwemles aan de kinderen van de Nederlandse families in Bangkok en ooit verscheen er in het toenmalige glossy clubblad van de NVT "de Tegel" een artikel onder de kop: "Zo worden ze niet meer gemaakt". Dat was Maud ten voeten uit: een markante persoonlijkheid. We zullen haar zeker missen!

Bestuur NVT Bangkok
Maud linck
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet