Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 02
DATUM: 11 september 2022

ALV en Haring party

Haring happen in oktober is inmiddels een NVT traditie geworden om het Leids ontzet te vieren. Dit jaar op maandag 3 oktober met haring en hutspot in Det5. Voor NVT leden is er voorafgaand aan dit leuke en lekkere evenement in een nabij gelegen locatie de jaarlijkse ALV (Algemene Leden­vergadering). Meer info volgt spoedig en natuurlijk kunt u nu nog lid worden mocht u dat nog niet zijn.
haring

Terugblik Welkom terug Party

welkom terug
party2
Het was een geslaagde avond op de residentie met lekker eten en drankjes en geanimeerde gesprekken om het begin van het nieuwe NVT verenigingsjaar te vieren. Fijne muziek van de nieuwe damesformatie Power G Force en een spetterend optreden van musical ster Henk Dikmoet. Dankzij de gastvrijheid en sponsoring van de ambassade en onze vaste sponsors kon dit eerste evenement van het jaar tot stand komen. Er zullen er nog vele volgen in de komende maanden!
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah
aa-insurance
b-quik
heineken
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet