Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 01
DATUM: 03 september 2022

Laatste kans, geef je nu op!

welkom terug
De NVT organiseert samen met de ambassade ter gelegenheid van de opening van het nieuwe verenigingsjaar een feestelijke bijeenkomst met eten, drank en muziek voor alle Nederlanders en hun partners die zin hebben in een gezellig samenzijn.
Betreft:
Welkom terug party
Tijd:
2022-09-09 18.30-2100 uur
Plaats:
Residentie ambassadeur
Adres:
106 Thanon Witthayu
BTS:
Phloenchit
Er is een buffet met internationale en typisch Nederlandse gerechten en onbe­perkt softdrinks, wijn en bier. Muzikale omlijsting is door een Filipijnse topband en ook internationale musical ster Henk Dikmoet zingt de sterren uit de lucht!

De toegangsprijs is voor leden van de NVT 500 baht, voor niet-leden 1100 baht.

Aanmelden kan via e-mail naar jaaropening@nvtbangkok.org vóór woensdag 7 september onder vermelding van alle namen en hun lidstatus.

Wie geen lid is kan dat nu worden en direct van de flink gereduceerde ledenprijs gebruik maken voor dit en vele nog komende evenementen voor jong en oud! Laat ons dit weten bij de aanmelding.

Nieuw in Thailand? Kom langs

nl-amb
Voorafgaand aan de “Welkom terug party” van de NVT en ambassade op vrijdag 9 september is er voor iedereen die de laatste maanden in Thailand is aangekomen om hier voor kortere of langere tijd te wonen en eventueel te werken een kennismakingsbijeenkomst in de kantine van de ambassade.
Vertegenwoordigers van de ambassade, De Nederlandse Vereniging Thailand (NVT), De Nederlands Thaise kamer van koophandel (NTCC), Stichting Thailand Zakelijk en de Stichting Nederlandse School in Thailand (DCS) zullen aanwezig zijn om informatie te geven over hun activiteiten.
Deze voorlichting is van 17.00 tot 18.00 en er zijn geen kosten aan verbonden.

Fototentoonstelling "Wasteland"

wasteland
De Nederlandse Ambassade te Bangkok organiseert de fototentoonstelling "Wasteland" van fotograaf Kadir van Lohuizen in het Lumphini park van 12 September tot 25 Oktober 2022.

Afval management is een groot probleem in Thailand. Het land staat op de zesde plaats van grootste vervuilers van zee afval ter wereld. Een hoog verbruik van plastic producten, een grote bevolkingsdichtheid en een haperend afvalbeleid spelen hierbij een belangrijke rol. De foto's tonen afvalbeleid in diverse wereldsteden. Het doel is om meer bewustwording te verkrijgen voor dit wereldprobleem dat ook in Thailand speelt en behoort tot de speerpunten van de Nederlandse ambassade op het gebied van duurzaamheid en recycling.

NVT leden worden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de opening door o.a ambassadeur Remco van Wijngaarden op maandag 12 September van 17:00 tot 19:30 uur, in Lumphini Park (Sala Bhirom Bhakdi). Dress code smart casual. Er is plaats voor 15 leden dus meldt u snel aan voor 7 september via expositie@nvtbangkok.org

Zeezicht zonder hoogtevrees

Dinsdag 6 september gaan we de eindelijk geopende uitzichttoren van Pak Nam bezoeken.

Pak Nam dat we kennen van z'n fort met de bijzondere verborgen kanonnen en het heerlijke visrestaurant dat we zeker wèl zullen bezoeken.

Zin om mee te gaan en wijds over de monding van de rivier en de stad uit te kijken in 360°? Kom dan op dinsdag 6 september om 10:30 op BTS Asok perron richting Kheha.

Aanmelden hoeft niet. Tot Zeezicht
zeezicht
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah
aa-insurance
b-quik
heineken
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet