Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 52
DATUM: 21 augustus 2022
De NVT organiseert samen met de ambassade ter gelegenheid van de opening van het nieuwe verenigingsjaar een feestelijke bijeenkomst met eten, drank en muziek voor alle Nederlanders en hun partners die zin hebben in een gezellig samenzijn.
Betreft:
Welkom terug party
Tijd:
2022-09-09 18.30-2100 uur
Plaats:
Residentie ambassadeur
Adres:
106 Thanon Witthayu
BTS:
Phloenchit
Er is een buffet met internationale en typisch Nederlandse gerechten en onbe­perkt softdrinks, wijn en bier. Muzikale omlijsting is door een Filipijnse topband. De toegangsprijs is voor leden van de NVT 500 baht, voor niet-leden 1100 baht.
nl-amb
Aanmelden kan via e-mail naar jaaropening@nvtbangkok.org onder vermelding van alle namen en hun lidstatus. Omdat het lidmaatschap vóór de datum van het feest afloopt, vragen wij leden tegelijk met de entree ook het lidmaatschap voor het komende jaar te voldoen. U ontvangt een gecombineerde nota.

Wie nu geen lid is kan per 1 september lid worden en direct van de flink gereduceerde ledenprijs gebruik maken voor dit en vele nog komende evenementen voor jong en oud! Laat ons dit weten bij de aanmelding.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
gevah
aa-insurance
b-quik
heineken
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet