Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 14
DATUM: 05 december 2021

Kerstbrunch met B2F:! Reserveer nu!

B2F kerstmis
Betreft:
Kerstbrunch
Tijd:
2021-12-23 12.00 - 15.00
Plaats:
Hyatt Regency
Adres:
1 soi 13 Sukhumvit
BTS:
Nana
Een geweldige kerstbrunch met swingende muziek van wereldberoemde Nederlandse band “Big to the Future”.
Op de middag van 23 december kunt u met het hele gezin genieten van de speciale sfeer en het lekkere eten en drinken op deze toplocatie.
B2F is een Nederlandse band die met 10 man/vrouw-sterk een grote reputatie heeft opgebouwd met hun veelzijdige repertoire van jazz-, swing-, pop- en rocknummers. Ook dit jaar hebben zij weer een aantal optredens in Thailand waaronder dus de kerstbrunch voor de Nederlandse gemeenschap.

De prijs bedraagt voor NVT en NTCC leden; THB 1500,
Kinderen van 6 t/m 12 THB 750
Kinderen tot 6 gratis
Uitgebreid menu inclusief water, softdrinks en 3 glazen wijn of bier p.p.
Meldt u zich hier snel aan want plaatsen zijn beperkt en dit mag u niet missen!

Zeezicht geheugen opfrisser

Screenshot_2021-11-26-14-40-22-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12
De organisatoren van Zeezicht willen graag terugvallen op een bewezen hoogtepunt in de Zeezichttraditie. Daarom kiezen we opnieuw voor de bootreis naar Nonthaburi, genieten van het hoge water en gebruiken de lunch in het drijvende restaurant op de oever van de rivier.

Zin om mee te gaan?
Kom dinsdag 7 december om 11:15 uur bij BTS station Saphan Taksin links beneden bij de botenpier
Aanmelden niet nodig.
Tot Zeezicht!

Sinterklaas op de ambassade, wat een feest!

PHOTO-2021-12-04-14-37-17
PHOTO-2021-12-04-14-13-27
PHOTO-2021-12-04-14-13-28
Het was weer een ontspannende en gezellige ochtend in de tuin van de ambassade afgelopen zaterdag. Rond 10 uur suisden de Pieten het terrein op met hun elektrische steppen van "Go Bangkok Tours", even later gevolgd door een lopende Sinterklaas en zijn hoofdpiet. Zij werden door ambassadeur Remco van Wijngaarden hartelijk ontvangen.
En toen kon het feest beginnen! Van zaklopen, sjoelbakken en ballen trappen bij verhuisbedrijf AGS tot knutselen voor de kleintjes en een slalom parcours met de elektrische steppen. Eten en drinken was volop aanwezig: water van Sprinkle en koffie met speculaasjes, kroketten, worsten, Hollandse kaas en Belgische likeurtjes (om later te nuttigen!). Wie even wilde uitrusten kon dat op de comfortabele banken en stoelen van Suniture. Op het podium was genoeg te zien en te horen met dansende en zingende Pieten onder begeleiding van de Thaise brassband en onze vaste pianist Paul. De tijd vloog om en we hopen dan maar dat Sinterklaas ook volgend jaar weer langskomt op deze prachtige plek!

Documentaire in de tuin van de ambassade

nl-amb
On the occasion of International Human Rights Day, The Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Bangkok requests the pleasure of your company at a screening night of the documentary film “A Thousand Cuts”

On Friday, 10 December 2021
At 18.00 hours
106 Wireless Road, Bangkok R.S.V.P. before 7 December 2021
(First come first serve)

Dress code: Appropriate attire for an outdoor event .
By E-mail: returning reply from via
ban-pcz@minbuza.nl


Present this card upon arrival (as enclosed) and please a wear mask
(No parking available at the premises)

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".