Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 07
DATUM: 08 oktober 2022

Terugblik Leidens Ontzet

haring2
haring publiek
haring syl
haring Paul
haring vol
Ondanks de overvloedige regenval werd het toch een gezellig en geanimeerd gebeuren waar rond de 50 aanwezigen zich tegoed konden doen aan de heerlijke haring, uitstekende hutspot en diverse Hollandse snacks. Rick the singer liet ons kiezen uit zijn omvangrijke repertoire waarbij vele Nederlandse toppers van toen langskwamen en er soms spontaan werd meegezongen. Kortom een geslaagde, oer-Hollandse avond in Bangkok.

De haring werd gesponsord door de 3 October Vereeniging te Leiden.

Donderdagborrel

det5
Betreft:
Donderdagborrel
Tijd:
2022-10-13 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Deze maand is het niet de eerste donderdag van de maand maar de tweede dat u van harte welkom bent in de tuin van Det5 om onder het genot van een drankje en hapje medelanders te ontmoeten. Naast een uitgebreide Thaise menukaart zijn er ook typisch Nederlandse snacks te verkrijgen.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud

Zilver

Brons

AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet