Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 03
DATUM: 17 september 2022

Haring Party met ......

haring
typical-dutch-dish-hutspot-carrot-onion-mashed-potatoes-sausage-bacon-62337404
Ook dit jaar vieren we weer op maandag 3 oktober het "Leidens Ontzet" wat volgens traditie met haring en wittebrood hoort te gaan maar waar we een andere oer-Hollandse twist aan hebben gegeven door er ook hutspot met worst aan toe te voegen met zilveruitjes en augurkjes.
Betreft:
Leidens Ontzet
Tijd:
2022-10- 03 vanaf 18.30 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Dit alles omlijst door fijne live muziek en de mooie ambiance van de tuin van Det5. Gratis voor leden NVT, NTCC en Thailand zakelijk . Niet-leden Thb 500, studenten Thb 200, drank voor eigen rekening.
Vooraf registreren door mail naar haringparty@nvtbangkok.org te sturen onder vermelding van alle namen en hun lidstatus.

De haring wordt gesponsord door de 3 October Vereeniging te Leiden.

Derde Dinsdagborrel

det5
Betreft:
Derde Dinsdagborrel
Tijd:
2022-09-20 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Welkom op onze Derde Dinsdagborrel in de fraaie tuin van Det5 waar u kunt praten met medelanders onder het genot van een drankje en tal van Thaise gerechten en Nederlandse snacks.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud

Zilver

Brons

AGS
gevah logo
aa-insurance
b-quik
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet