Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 13
DATUM: 28 november 2021

Vol verwachting klopt ons Hart ...! Laatste oproep!

sinterklaas
Langzaam maar zeker komt de dag dichterbij dat Sint met zijn Pieten de Thaise kust bereiken om op zaterdagmorgen 4 december in de tuin van de Nederlandse ambassade aanwezig te zijn.

Voor toegang tot het ambassadeterrein moet men zich vooraf registreren. Mocht u zich nog niet opgegeven hebben doe het dan nu!
Toegangskaarten worden uitsluitend in de voorverkoop verkocht.
Leden: volwassenen 250 baht (kinderen leden gratis).
Niet-leden: volwassenen en kinderen 500 baht.

U kunt zich natuurlijk altijd nog hier als lid aanmelden.

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er spelletjes, dansen, muziek en natuurlijk kan ieder kind met Sinterklaas op de foto. Aan het eind krijgen ze een chocoladeletter mee. Verder is er gratis koffie of thee en zijn er diverse lekkernijen. Bestel nu uw kaarten hier. Vermeld de naam van iedere bezoeker en van elk kind de leeftijd. U krijgt dan per e-mail de betalingsinstructies en verdere informatie toegezonden.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
kis
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".