Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 51
DATUM: 13 augustus2022

Een zeezicht Zeezicht

zeezicht
Onze 50ste Zeezicht sinds de start op 16 oktober 2018 gaat dit keer echt de Zee zien. We gaan op dinsdag 16 augustus met de BTS naar Kheha, nemen daar een songthaew naar een tempel in zee, dan voor een entreetje naar een restaurant in zee en tot slot naar een restaurant met magnifiek zicht op zee.
De kosten van het vervoer worden gezamenlijk gedragen. Wederom een Zeezicht om nooit te vergeten.
Zin om mee te gaan? Kom dan op 16 augustus om 10:00 op BTS Asok perron richting Kheha. Deze keer vragen we wel om vooraf aan te melden vanwege organisatie vervoer vanaf Kheha. Vóór 14 augustus via: zeezicht@nvtbangkok.org Tot Zeezicht!

Derde Dinsdagborrel

det5
Betreft:
Derde Dinsdagborrel
Tijd:
2022-08-16 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Welkom op onze Derde Dinsdagborrel in de gezellige tuin van Det5 waar u kunt praten met medelanders onder het genot van een drankje en tal van Thaise gerechten en Nederlandse snacks.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud

Zilver

Brons

AGS
gevah logo
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet