Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 48
DATUM: 16 juli 2022

Even voorstellen, nieuwe bestuursleden NVT

Onze nieuwe penningmeester
Mijn naam is Lieuwe Mulder. Ik heb samen met mijn Thaise vrouw in Nederland een Thais restaurant gehad, en nadat we dat vorig jaar verkocht hebben, zijn we naar Thailand verhuisd.
Voordat we het restaurant hadden, heb ik jarenlang als editor, cameraman en regisseur gewerkt voor verschillende omroepen in Nederland.
Mijn droom was altijd om in Thailand te gaan wonen en voor mij is Bangkok de meest fantastische stad ter wereld. Inmiddels wonen we hier zo'n 6 maanden en via de NVT heb ik al veel leuke mensen ontmoet.
lieuwe
Onze nieuwe eventco├Ârdinator
Mijn naam is Willem Pentermann, geboren te Warffum, Groningen, in 1985 afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool Den Haag. Meer dan 35 jaar ervaring in de hospitality sector, catering management, food en beverage management, club management en general management.
Sinds een paar jaar ook betrokken bij de financiering van hospitality projecten, start-ups, renewable energy projecten. Geleefd, gewerkt en gewoond in Nederland, Duitsland, Engeland, Hong Kong, China, Singapore, Thailand, Vietnam, Japan, Ecuador, de Filipijnen en Nieuw Zeeland.
Samen met het bestuur en leden van de NVT, wil ik me inzetten om de NVT weer te laten opbloeien na de vervelende Covid-periode van de afgelopen 2,5 jaar.
willem-p

Derde Dinsdagborrel

det5
Betreft:
Derde Dinsdagborrel
Tijd:
2022-07-19 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Welkom op onze Derde Dinsdagborrel in de gezellige tuin van Det5 waar u kunt praten met medelanders onder het genot van een drankje en tal van Thaise gerechten en Nederlandse snacks.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud

Zilver

Brons

AGS
gevah logo
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet