Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 37
DATUM: 27 April 2022
Bijna zo ver! Het loopt flink vol, nog maar enkele entreekaarten beschikbaar!
Bestel je kaarten voor het Oranjefeest nu via deze link en geef je hieronder op voor de gratis Vrijmarkt!
Event Header final
miss Saigon
rutger
Het wordt een geweldig feest met, uit Nederland ingevlogen, Top DJ Rutger van Drongelen, Filipijnse live band, Henk Dikmoet, bekend van diverse musicals in Nederland en West End, Londen, surprise acts, een uitgebreid buffet met inter­nationale, Thaise en Neder­landse gerechten, desserts en free flow frisdrank. Bitterballen en frikandellen voor iedereen plus een glaasje Oranjebitter en 3 glazen wijn of Heineken bier inbegrepen.
Dresscode: ORANJE of Oranje accenten.
Betreft:
NVT Oranjefeest
Tijd:
2022-04-29 vanaf 18.00 uur
Plaats:
Ramada Plaza Menam Riverside
Adres:
2074, Charoeng Krung
BTS:
Saphan Taksin
Het vindt dit jaar plaats op een prachtig terras direct aan de rivier, en in geval van regen is er overdekte en binnenruimte beschikbaar. Dit alles voor de heel redelijke prijs van 750 baht voor NVT-leden en 1200 baht voor anderen. Dit mag je echt niet missen! Vanaf BTS Saphan Taksin kun je bij de pier de gratis Ramada-boot nemen om 17:30, 18:00, 18:30 of 19:00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het hotel. Overnachten is ook mogelijk voor THB 2400 per kamer. Neem contact op met ttccgm@gmail.com om uw kamers te boeken.

Nog niet besteld?!!
Doe dit dan nu direct, klik op de link en garandeer je kaart(en) voor het Oranjefeest nu!
Vul het formulier svp volledig in en specifiek de namen van de NVT leden.
NB: mocht u liever per bankoverschrijving betalen stuur dan even hier een mail.
ticket-footer

Vrijmarkt 30 April

vrijmarkt-zeil
Zaterdagmorgen van 9.00 tot 12.00 Vrijmarkt in de tuin van de Ambassade, met muziek, knutselen, een springkussen, popcorn, e-scooterparcours, snacks, spelletjes en een kleedjesmarkt waar iedereen zijn overbodige spulletjes kan verkopen. Gratis toegang na aanmelding via deze link
Het Oranjefeest en de Vrijmarkt zijn mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
unilever
Heineken
Ron cafe
suniture
PHOTO-2022-04-27-12-01-40
AGS

Herdenking Kanchanaburi 4 mei Geef u nu op!!

kanchanaburi
Volgende week, op 4 mei, herdenkt Nederland alle oorlogsslachtoffers van de Tweede Wereldoorlog uit het toenmalige Koninkrijk der Nederlanden, en ook de slachtoffers die daarna vielen tijdens oorlogs– en vredesoperaties waarbij Nederland betrokken was. Ook in Thailand zal worden herdacht. Op de erevelden van Don Rak en Chungkai in Kanchanaburi zullen op 4 mei herdenkingsbijeenkomsten plaatsvinden.
Op deze erevelden liggen Nederlandse krijgsgevangenen begraven die omkwamen bij de aanleg van de beruchte Burma-Thailand spoorweg. Belangstellenden zijn van harte welkom om deze herdenkingen op 4 mei om 11.00 uur (Don Rak) en 12.30 uur (Chungkai) bij te wonen. Na afloop zal een gezamenlijke lunch plaatsvinden. Als u dit bij wilt wonen geef u dan voor 29 April op via ban-pcz@minbuza.nl (indien geen eigen vervoer kunt u meerijden).
Belangstellenden in Bangkok die op 4 mei niet in de gelegenheid zijn naar Kanchanaburi te reizen maar toch hun respect willen betonen, kunnen die dag bloemen leggen bij de vlag op het ambassadeterrein.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud

Zilver

Brons

AGS
gevah logo
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet