Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 34
DATUM: 16 April 2022

Happy Songkran!

happy songkran
Het bestuur van de NVT wenst alle leden en lezers van de nieuwsbrief een heel mooi en gelukkig 2565. Binnenkort kunt u met ons twee Nederlandse feesten vieren: het NVT Oranjefeest op vrijdagavond 29 april en de traditionele vrijmarkt op zaterdagmorgen 30 april. Mocht u zich nog niet opgegeven hebben doe het dan nu hieronder.

NVT Oranjefeest

Event Header final
BESTEL UW KAARTEN NU !
Wij gaan ervoor en het belooft een geweldig feest te worden met Top DJ Rutger van Drongelen, een live band, surprise acts, een uitgebreid buffet met inter­nationale, Thaise en Neder­landse gerechten, desserts en frisdrank. Bitterballen en andere snacks ontbreken niet en voor iedere bezoeker zijn een glaasje Oranjebitter en 3 glazen wijn of Heineken bier inbegrepen. Dresscode: ORANJE of Oranje accenten.
Betreft:
NVT Oranjefeest
Tijd:
2022-04-29 vanaf 18.00 uur
Plaats:
Ramada Plaza Menam Riverside
Adres:
2074, Charoeng Krung
BTS:
Saphan Taksin
Het vindt plaats op een prachtig terras direct aan de rivier, en in geval van regen is er overdekte en binnenruimte beschikbaar. En dat alles voor de heel schappelijke prijs van 750 baht voor NVT-leden en 1200 baht voor anderen. Dit mag u echt niet missen! Het is 25 minuten lopen van BTS Saphan Taksin, maar u kunt aan de pier de gratis Ramada boot nemen om 17:30, 18:00, 18:30 of 19:00 uur. Bij het hotel is ruim parkeergelegenheid. Blijven slapen kan ook voor THB 2400 per kamer. Reserveer en betaal nu uw entreekaarten via deze link
Vul het formulier svp volledig in.
NB: mocht u liever per bankoverschrijving betalen stuur dan even hier een mail.
ticket-footer

Vrijmarkt

Koningsdag 2022
Via uw telefoon kunt u de QR code scannen of direct via deze link

Derde Dinsdagborrel

det5-wide
Betreft:
Derde Dinsdagborrel
Tijd:
2022-04-19 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit soi 8
BTS:
Nana
Welkom op onze Derde Dinsdagborrel in de gezellige tuin van Det5 waar u kunt praten met medelanders onder het genot van een drankje en tal van Thaise gerechten en Nederlandse snacks.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet