Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 12
DATUM: 27 november 2021

Vol verwachting klopt ons Hart ...!

sinterklaas
Langzaam maar zeker komt de dag dichterbij dat Sint met zijn Pieten de Thaise kust bereiken om op zaterdagmorgen 4 december in de tuin van de Nederlandse ambassade aanwezig te zijn.

Voor toegang tot het ambassadeterrein moet men zich vooraf registreren. Mocht u zich nog niet opgegeven hebben doe het dan nu!
Toegangskaarten worden uitsluitend in de voorverkoop verkocht.
Leden: volwassenen 250 baht (kinderen leden gratis).
Niet-leden: volwassenen en kinderen 500 baht.

U kunt zich natuurlijk altijd nog hier als lid aanmelden.

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er spelletjes, dansen, muziek en natuurlijk kan ieder kind met Sinterklaas op de foto. Aan het eind krijgen ze een chocoladeletter mee. Verder is er gratis koffie of thee en zijn er diverse lekkernijen. Bestel nu uw kaarten hier. Vermeld de naam van iedere bezoeker en van elk kind de leeftijd. U krijgt dan per e-mail de betalingsinstructies en verdere informatie toegezonden.

Kerstbrunch met B2F!

B2F kerstmis
Betreft:
Kerstbrunch
Tijd:
2021-12-23 12.00 - 15.00
Plaats:
Hyatt Regency
Adres:
1 soi 13 Sukhumvit
BTS:
Nana
Een geweldige kerstbrunch met swingende muziek van wereldberoemde Nederlandse band “Big to the Future” in het sfeervolle Hyatt Regency Hotel met uitzicht over Bangkok.

Op de middag van 23 december kunt u met het hele gezin genieten van de speciale sfeer en het lekkere eten en drinken op deze toplocatie.
B2F is een Nederlandse band die met 10 man/vrouw-sterk een grote reputatie heeft opgebouwd met hun veelzijdige repertoire van jazz-, swing-, pop- en rocknummers. Ook dit jaar hebben zij weer een aantal optredens in Thailand waaronder dus de kerstbrunch voor de Nederlandse gemeenschap.

De prijs bedraagt voor NVT en NTCC leden; THB 1500, Kinderen van 6 t/m 12 THB 750, Kinderen tot 6 gratis, Inclusief water, softdrinks en 3 glazen wijn of bier p.p.

Meld u zich hier snel aan want plaatsen zijn beperkt en dit mag u niet missen!

Terugblik op Koffieochtend en kennismaking

AIREVITAL_V1
Een mooie opkomst van rond de 30 belangstellenden die afgelopen dinsdag aanwezig waren op de residentie om kennis te maken met de nieuwe bewoners: ambassadeur Remco van Wijngaarden met zijn echtgenoot Carter Duong en hun drie kinderen Ella, Lily en Cooper.

Voorzitter Bep Fleuren-Lucassen begeleidde het gesprek en de sfeer was geanimeerd. Remco en Carter vertelden dat Bangkok echt hun droombestemming was om de komende jaren te wonen en te werken.

Voor Remco zijn belangrijke speerpunten in zijn werk de contacten met de Nederlandse gemeenschap, de handelsbetrekkingen tussen Nederland en Thailand verder te verbeteren en intensiveren en in het bijzonder op de onderdelen agrofood en water.

Op consulair vlak is Thailand een van de drukste posten in de wereld door het grote aantal Nederlandse vakantiegangers en Nederlanders die zich hier voor langere tijd vestigen. Dat houdt ook in dat er heel veel vragen binnenkomen en Remco is zich er terdege van bewust dat er constant moet worden opgelet dat de kwaliteit van de dienstverlening op peil blijft en indien nodig verbeterd wordt. Remco merkte hierbij op dat een mail naar de consulaire dienst vaak sneller werkt dan een vraag via sociale media.

Vanuit de aanwezigen werden een aantal algemene en persoonlijke pijnpunten ingebracht in verband met contacten met de ambassade en onderwerpen zoals verzekeringen waar veel expats tegenaan lopen.

Op cultureel niveau zullen er ook zeker weer concerten en evenementen op de residentie plaats hebben in de nabije toekomst.

De ochtend werd afgesloten met de boodschap van onze nieuwe ambassadeur dat de deur van de ambassade altijd openstaat (figuurlijk) en hij met zijn gezin uitkijkt naar een fijne en inspirerende tijd in Thailand.

Donderdagborrel bij Det5

det5-wide
Betreft:
Donderdag borrel
Tijd:
2021-12-02 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit soi 8
BTS:
Nana
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
kis
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".