Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 40
DATUM: 14 mei 2022

Alles over reclame, terugblik

reclame
Het was afgelopen woensdag weer een geslaagde NVT koffieochtend op de residentie met gastspreker Dirk-Jan Arts die ons meenam in de wereld waar hij al meer dan 20 jaar actief in is: de reclamewereld.

Zo kregen we binnen drie kwartier een indruk van de geschiedenis, heden en toekomst van reclame in al zijn facetten. En natuurlijk ook de verschillen tussen reclame in Nederland en in Thailand. In Thailand is televisie nog steeds het belangrijkste medium voor reclame terwijl in de westerse wereld internet en zeker ook influencers een steeds grotere rol spelen. Dat maakt het ook allemaal een stuk vluchtiger en lastiger voor reclamebureaus om te plannen en alles bij te benen.

We kijken alweer uit naar een volgende koffieochtend op deze unieke locatie met dank aan de ambassade voor de gastvrijheid en de voortreffelijke koffie en appelgebak.

Derde Dinsdagborrel

det5
Betreft:
Derde Dinsdagborrel
Tijd:
2022-05-17 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Welkom op onze Derde Dinsdagborrel in de gezellige tuin van Det5 waar u kunt praten met medelanders onder het genot van een drankje en tal van Thaise gerechten en Nederlandse snacks.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud

Zilver

Brons

AGS
gevah logo
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet