Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 39
DATUM: 7 mei 2022

Koffieochtend op de Residentie 11 mei

nl-amb
koffie
Het belooft weer een interessante ochtend te worden met gastspreker Dirk-Jan Arts die alles weet van de snelle (?) Thaise reclamewereld waarin hij al jaren actief is en sinds kort werkt hij voor de Rot Fai Fa: BTS Kom langs voor een kijkje achter de schermen en geniet ook van de koffie en voortreffelijke appeltaart, aangeboden door de ambassade. Toegang is gratis maar het is wel verplicht om u van tevoren aan te melden bij koffie@nvtbangkok.org. Vergeet niet om uw identificatiebewijs mee te nemen.
Betreft:
NVT koffieochtend
Tijd:
2022-05-11 10.00 - 12.00
Plaats:
Residentie
Adres:
106 Thanon Witthayu
BTS:
Ploenchit

In Memoriam

Ria van Zanten - Elbers
Harry Stultiens
Wij kregen vlak achter elkaar de droeve berichten dat twee van onze leden zijn overleden. Ria van Zanten-Elbers, de echtgenote van oud voorzitter Huber van Zanten, beiden vele jaren actief in de vereniging en Harry Stultiens die ook jarenlang vaak aanwezig was op vele activiteiten van de NVT.

Onze condoleances en medeleven gaan uit naar de families en nabestaanden van beiden.

Downloaden Foto's Oranjefeest en Vrijmarkt

oranje1
oranje
vrij
vrij1
Tijdens het zeer geslaagde Oranjefeest en de gezellige Vrijmarkt zijn veel foto's gemaakt door een beroepsfotograaf. Klik snel op onderstaande links voor een overzicht van de foto's en kijk of je erbij zit!
Foto's Oranjefeest

Foto's Vrijmarkt
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud

Zilver

Brons

AGS
gevah logo
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet