Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 38
DATUM: 1 mei 2022

Koffieochtend op de Residentie 11 mei

nl-amb
Het belooft weer een interessante ochtend te worden met gastspreker Dirk-Jan Arts die alles weet van de snelle (?) Thaise reclamewereld waarin hij al jaren actief is en sinds kort werkt hij voor de Rot Fai Fa: BTS Kom langs voor een kijkje achter de schermen en geniet ook van de koffie en voortreffelijke appeltaart, aangeboden door de ambassade. Toegang is gratis maar het is wel verplicht om u van tevoren aan te melden bij koffie@nvtbangkok.org. Vergeet niet om uw identificatiebewijs mee te nemen.
Betreft:
NVT koffieochtend
Tijd:
2022-05-11 10.00 - 12.00
Plaats:
Residentie
Adres:
106 Thanon Witthayu
BTS:
Ploenchit

Donderdagborrel

det5-wide
Betreft:
NVT donderdagborrel
Tijd:
2022-05-05 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Onze maandelijkse eerste donderdag van de maand borrel is weer in de gezellige tuin van Det5 en zoals altijd zijn er weer volop Nederlandse snacks en Thaise gerechten verkrijgbaar. Ontmoet oude bekenden en maak nieuwe vrienden onder het genot van een hapje en drankje op deze bevrijdingsdag.

Terugblik Oranjefeest en Vrijmarkt

oranje1
oranje
vrij
vrij1
We kunnen rustig stellen dat zowel het Oranjefeest als de Vrijmarkt zeer geslaagd waren! Goede opkomst en het was duidelijk dat iedereen er zin in had. Het Oranjefeest ging zelfs in de bar van het hotel nog tot in de kleine uurtjes door, maar de volgende ochtend op de ambassade waren velen ook weer aanwezig om met de kinderen van alles te verkopen. De weergoden waren ons gunstig gezind en we hoorden van velen dat dit naar meer smaakt! Dat gaat zeker gebeuren in de komende maanden!
Het Oranjefeest en de Vrijmarkt zijn mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
unilever
Heineken
Ron cafe
suniture
PHOTO-2022-04-27-12-01-40
AGS

Zeezicht gaat de rivier op en af

Screenshot_2022-04-28-14-22-45-70_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12
Op dinsdag 3 mei weer een geliefde Zeezicht activiteit. In een uurtje uitwaaien in dit warme seizoen op de boot naar Nonthaburi. Eten in het prima restaurant op de oever van de rivier aldaar. En terug met de boot of na een paar haltes naar keuze met de metro verder de stad in. Zin om mee te gaan? Kom op dinsdag uiterlijk om 10:15 bij BTS Saphan Taksin linker uitgang richting rivier. Vooraf aanmelden niet nodig. Tot Zeezicht!
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud

Zilver

Brons

AGS
gevah logo
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet