Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 29
DATUM: 19 maart 2022

Koffieochtend op de Residentie met Tamm

nl-amb
Betreft:
Koffieochtend
Tijd:
2022-03-23 10.00 - 12.00 uur
Plaats:
Residentie
Adres:
106 Thanon Witthayu
BTS:
Phloen Chit

River Cruise Deluxe

Een ochtend met koffie en heerlijke appeltaart, aangeboden door de ambassade. Deze keer het verhaal van de Thaise social entrepeneur Tamm die vloeiend Duits spreekt en behalve les geeft in die taal aan Thaise studenten, hen ook verder begeleidt bij hun stappen om verder te werken of te studeren in Duitsland. Het belooft een ongetwijfeld boeiend relaas te worden van o.a. cultuurverschillen tussen Europa en Aziƫ en hoe daar mee om te gaan. U kunt zich aanmelden via mail naar koffie@nvtbangkok.org. Vergeet u niet om uw identificatiebewijs mee te nemen.
rivercruise NTCC
De NTCC organiseert donderdag 24 maart samen met de Singaporese kamer van Koophandel een mooie, lekkere en relaxte cruise over de Chayo Praya. De prijs voor NVT leden is hetzelfde als voor NTCC leden.

Kijk hier snel voor meer informatie en om u te registreren.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet