Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 28
DATUM: 12 maart 2022

Zeezicht in de politiek, laatste kans!

parlement
We gaan tijdens de Zeezicht van 22 maart 2022 een bezoek brengen aan het nieuwe parlementsgebouw aan de rivier, in de buurt van metro Bang Pho.

We worden ontvangen door parlementariërs en krijgen een rondleiding door het gebouw en een gesprek met de parlementariërs waarbij er gelegenheid is tot het stellen van enkele vragen gevolgd door een lunch en een persconferentie.

Deelnemers moeten een identificatiebewijs kunnen tonen (paspoort) en aantoonbaar gevaccineerd zijn (neem de Mo Phrom app of het internationale of Thaise vaccinatiecertificaat mee)

Kledingvoorschrift: smart casual, wellicht ten overvloede: geen korte broek, T-shirt, of teenslippers. Aanmelding graag vóór 15 maart via zeezicht@nvtbangkok.org Vermeld - desgewenst - bij aanmelding een korte vraag die je zou willen stellen.

Rivercruise compleet

rivercruise NTCC
De NTCC organiseert samen met de Singaporese kamer van Koophandel een mooie, lekkere en relaxte cruise over de Chayo Praya. De prijs voor NVT leden is hetzelfde als voor NTCC leden.

Kijk hier snel voor meer informatie en om u te registreren.

LGBTI Documentaire avond op de ambassade

film ambassade

Derde Dinsdagborrel

det5-wide
Betreft:
Dinsdagborrel
Tijd:
2022-03-15 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit soi 8
BTS:
Nana
Onze maandelijkse Derde Dinsdagborrel is weer in de gezellige tuin van Det5 en zoals altijd zijn er weer volop Nederlandse snacks en Thaise gerechten verkrijgbaar. De perfecte plek om even bij te praten met uw medelanders onder het genot van een hapje en drankje.

Koffieochtend Residentie

koffie
Betreft:
Koffieochtend
Tijd:
2022-03-23 10.00 - 12.00 uur
Plaats:
Residentie
Adres:
106 Thanon Witthayu
BTS:
Phloen Chit
Een ochtend met koffie en heerlijke appeltaart, aangeboden door de ambassade. Een gastspreker zal ook aanwezig zijn maar we weten op dit moment nog niet precies wie. Interessant wordt het zeker! U kunt zich opgeven via mail naar koffie@nvtbangkok.org. Vergeet u niet om uw identificatiebewijs mee te nemen.

NVT-BKK Karting Kampioenschap uitgesteld

De reacties op dit spannende evenement zijn enthousiast maar om organisatorische redenen hebben we besloten om het naar een andere dag te verplaatsen. Wij laten u binnenkort en ruim op tijd weten wanneer het allemaal gaat gebeuren en volg in de tussentijd de prestaties van onze Max!
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet