Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 27
DATUM: 6 maart 2022

NVT-BKK Karting Kampioenschap!

Family go-Karts together. They just finished their race on driveway.
Dit spannende NVT-BKK evenement staat al gepland voor het weekend van 19-20 Maart aanstaande. Hebben we een toekomstige Max Verstappen in ons midden?

Wie van jullie zou bij dit evenement aanwezig willen zijn. Je bent van harte welkom om vrienden en kennissen naar dit unieke gebeuren mee te nemen. Jong en oud zijn natuurlijk welkom maar we hopen dat vooral families met jongere kinderen aanwezig zullen zijn zodat we onze eigen “NVT-Bangkok Max” aan het einde van de dag kunnen huldigen!

We hebben minimaal 30 man/vrouw nodig. Dit om de volledige baan af te huren en onze eigen wedstrijdjes te rijden.

Waar: IMPACT Speedpark Bangkok (Outdoor)
Wanneer: Weekend van 19-20 Maart (= Start F1)
Kosten: ca 700 Bht/pp. (incl. lidmaatschap van de Kartbaan, normaal 2400 Bht!)

Programma Mini Grandprix, 3 sessies:
- oefenen: 8 minuten in electrische kart
- de kwalificatie race: 8 minuten in benzine kart
- de eind race: 7 ronden in benzine kart

Mocht dit event je aanspreken laat ons dit zsm weten via deze link zodat eind deze week de “final go” voor dit prachtige nieuwe event voor onze huidige en toekomstige leden kan worden gegeven.

NVT zoekt medeorganisatoren voor activiteiten

Met de komst van Alwin van Es als onze nieuwe sponsorcoördinator staat er een hele reeks van ideeën voor nieuwe NVT-activiteiten in de startblokken die met name de jongeren en gezinnen binnen onze NVT zullen aanspreken.

Zo staan er nu al speel-, zang-, en voorleesochtenden voor de allerkleinsten gepland, daarnaast een maandelijkse borrel op een interessante locatie in de stad, en aan het Oranjebal op Koningsdag wordt ook al gewerkt.

Nieuwe ideeën zijn de twee wekelijkse "after work drink", wijn- en cocktailavonden, en een afsluitings-BBQ die, ijs en weder dienende, dit jaar voor mei gepland staat.

Sportieve evenementen, zoals een tennis- en golftoernooi, maar ook gezinsuitstapjes en zelfs een eiland weekend arrangement staan op het ideeënlijstje. Alwin is op zoek naar enthousiaste nieuwe en bestaande leden die mee willen helpen om het te organiseren.

Mocht je geïnteresseerd zijn om deze ideeën te verwezenlijken en mee te organiseren dan kun je via deze link contact opnemen met de sponsorcoördinator.

Zeezicht in de politiek

parlement
We gaan tijdens de Zeezicht van 22 maart 2022 een bezoek brengen aan het nieuwe parlementsgebouw aan de rivier, in de buurt van metro Bang Pho.

We worden ontvangen door parlementariërs en krijgen een rondleiding door het gebouw en een gesprek met de parlementariërs waarbij er gelegenheid is tot het stellen van enkele vragen gevolgd door een lunch en een persconferentie.

Deelnemers moeten een identificatiebewijs kunnen tonen (paspoort) en aantoonbaar gevaccineerd zijn (neem de Mo Phrom app of het internationale of Thaise vaccinatiecertificaat mee)

Kledingvoorschrift: smart casual, wellicht ten overvloede: geen korte broek, t-shirt, of teenslippers. Aanmelding graag vóór 15 maart via zeezicht@nvtbangkok.org Vermeld - desgewenst - bij aanmelding een korte vraag die je zou willen stellen.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet