Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 11
DATUM: 20-11- 2021

Sinterklaas is onderweg!

sinterklaas 2
Tot nu toe gaat alles redelijk voorspoedig op de boot van Sinterklaas, hoewel wel lastig dat de sleutel van de kluis in de kluis ligt! Maar het komt vast en zeker goed zodat op zaterdagmorgen 4 december Sint en zijn Pieten in de tuin van de Nederlandse ambassade aanwezig kunnen zijn. Voor toegang tot het ambassadeterrein moet men zich vooraf registreren.
Om dit vlot te laten verlopen worden ook dit jaar de toegangskaarten uitsluitend in de voorverkoop verkocht. Leden: volwassenen 250 baht (kinderen leden gratis). Niet leden: volwassenen en kinderen 500 baht. U kunt zich natuurlijk altijd nog hier als lid aanmelden.

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er spelletjes, dansen, muziek en natuurlijk kan ieder kind met Sinterklaas op de foto. Aan het eind krijgen ze een chocoladeletter mee. Verder is er gratis koffie of thee en zijn er diverse lekkernijen. Bestel nu uw kaarten hier. Vermeld de naam van iedere bezoeker en van elk kind de leeftijd. U krijgt dan per e-mail de betalingsinstructies en verdere informatie toegezonden.

Koffieochtend met de nieuwe ambassadeur

koffie
Betreft:
Koffieochtend
Tijd:
2021-11-23 10:00-12.00 uur
Plaats:
Residentie Ambassadeur
Adres:
106 Thanon Witthayu
BTS:
Ploenchit

Wederom een koffieochtend op de ambassade en deze staat in het teken van de kennismaking met de nieuwe ambassadeur Remco van Wijngaarden.

Na zijn werk als consul in Shanghai zal hij met zijn man en gezin de komende 4 jaar in Bangkok verblijven en wij zijn natuurlijk benieuwd naar zijn eerste indrukken hier en zijn plannen voor de komende jaren. U kunt zich opgeven via mail naar koffie@nvtbangkok.org. Vergeet u niet om uw identificatiebewijs mee te nemen.

Terugblik op Jubileumfeest

jubileum feest
Het was een ontspannen en gezellig weerzien in het nieuwe Sindhorn Kempinski hotel na bijna een jaar lang geen grote evenementen. De leden en gasten van de jubilerende NVT, NTCC en STZ hadden er duidelijk zin in en de diverse hapjes en drankjes vonden gretig aftrek. Er waren nog wel wat restricties wat betreft waar er alcohol gedronken mocht worden en vooral ook tot hoe laat. Altijd jammer als net de stemming er goed inzit en de dansvloer lonkt.
Ook qua geluid moesten we rekening houden met andere hotelgasten.

Hopelijk dat het binnenkort allemaal wat makkelijker wordt en ook wat betreft locatie blijft de tuin van de ambassade dan toch echt wel de voorkeur hebben en de eveneens aanwezige nieuwe ambassadeur Remco van Wijngaarden staat daar gelukkig positief tegenover.

Puzzelrit Hua Hin

puzzelrit
Gaat u gezellig op zaterdag 27 november 2021 met ons mee door de prachtige omgeving van Hua Hin?

U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze dagvullende tour. Tijdens de tour zult u leuke, makkelijke en moeilijke vragen krijgen, maar met de uitdaging om leuke prijzen te kunnen winnen als team. Geeft u zich voor 25 november op bij:
Martijn Bolhoeve (Say Cheese) ☎0955378670. 📧borisrotweiler@gmail.com
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
kis
aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden. U kunt ook deze mail beantwoorden met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".