Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 31
DATUM: 9 April 2022

Vrijmarkt en Oranjefeest gaan door!

Naast de traditionele vrijmarkt op zaterdagmorgen 30 april kan iedereen vrijdagavond 29 april eindelijk weer eens een NVT Oranjefeest beleven op een prachtige locatie aan de rivier! Meld u snel hieronder aan want de toegangskaarten zijn beperkt!

Vrijmarkt

Koningsdag 2022
Via uw telefoon kunt u de QR code scannen of direct via deze link

NVT Oranjefeest

koningsdag ambassade
Wij gaan ervoor en het belooft een geweldig feest te worden met een live band, surprise acts, DJ, een uitgebreid buffet met inter­nationale, Thaise en Neder­landse gerechten, desserts en frisdrank. Bitterballen ontbreken niet en voor iedere bezoeker zijn een glaasje Oranjebitter en 3 glazen wijn of Heineken bier inbegrepen.
Betreft:
NVT Oranjefeest
Tijd:
2022-04-29 vanaf 18.00 uur
Plaats:
Ramada Plaza Menam Riverside
Adres:
2074, Charoeng Krung
BTS:
Saphan Taksin
Het vindt plaats op een prachtig terras direct aan de rivier, en in geval van regen is er overdekte en binnenruimte beschikbaar. En dat alles voor de heel schappelijke prijs van 750 baht voor NVT-leden en 1200 baht voor anderen. Dit mag u echt niet missen! Het is 25 minuten lopen van BTS Saphan Taksin, maar u kunt aan de pier de gratis Ramada boot nemen om 17:30, 18:00, 18:30 of 19:00 uur. Bij het hotel is ruim parkeergelegenheid. Blijven slapen kan ook voor THB 2400 per kamer. Reserveer uw kaarten vanaf a.s. maandag via de extra Oranje Nieuwsbrief.

Zeezicht duikt verborgen bossen in

khlong-bang-na
Dinsdag 12 april reizen we naar de wijk rond Khlong Bang Na. Na de koffie gaan we per taxi naar de pier waar we ons inschepen, richting een landtong in de rivier alwaar een prachtig fotogeniek bos zich uitstrekt. Zo apart dat je het verborgen kunt noemen: een groene schat met klaterend water, werkende waterkeringen, mooie doorkijkjes, ja zelfs een plek om lekker te lunchen. We lopen parallel aan de rivier langs teakhouten huizen, zowel antiek als in aanbouw en maken misschien wel de geboorte van een longtail boot mee. Zin om mee te gaan? Kom dan op 12 april om half elf naar het perron van BTS station Asoke richting Keha. Aanmelden hoeft niet. Tot bos-, ehh zeezicht!
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet