Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 31
DATUM: 3 April 2022

Vrijmarkt en Koningsdag

vrijmarkt-zeil
Het is weer de maand van traditionele Nederlandse feesten: koningsdag en vrijmarkt. De vrijmarkt gaat door, traditiegetrouw in de tuin van de ambassade op zaterdagmorgen 30 april. U kunt zich binnenkort hiervoor aanmelden en het belooft weer een gezellige ochtend te worden met spelletjes, activiteiten en Nederlandse snacks! Natuurlijk mogen er spullen verkocht worden.
Wat betreft koningsdag zijn we heel druk bezig om te kijken of we toch niet iets feestelijks kunnen doen en dat zou dan vrijdagavond 29 april zijn. Alleen is het nog niet zeker of het gaat lukken, dus houd de nieuwsbrief in de gaten want wij doen ons uiterste best!

Donderdagborrel

det5-wide
Betreft:
Donderdagborrel
Tijd:
2022-04-07 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit soi 8
BTS:
Nana
Onze maandelijkse eerste donderdag van de maand borrel is weer in de gezellige tuin van Det5 en zoals altijd zijn er weer volop Nederlandse snacks en Thaise gerechten verkrijgbaar. Ontmoet oude bekenden en maak nieuwe vrienden onder het genot van een hapje en drankje.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet