nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 11
DATUM: 04-11-2023

Sinterklaas op de ambassade, hij komt!

Ja, het is al bijna weer zover; de leukste dag voor de kinderen, en de ouders, in Bangkok en daarbuiten. Sinterklaas heeft zojuist laten weten aan de NVT dat hij ook dit jaar weer aanwezig
zal zijn op zaterdagmorgen 2 december in de prachtige tuin van de ambassade.

Nederlandse snacks en allerlei andere lekkernijen en natuurlijk kan ook iedereen met Sint en Pieten op de foto!

LET OP: Aanmelden is verplicht en mogelijk tot 30 november 2023 23:59 uur

Terugblik NVT in gesprek met... Sallo Polak van PCF

Het was een inspirerende presentatie die oprichter Sallo Polak hield over "zijn" organisatie PCF. De manier waarop zij hulp bieden aan mensen in heel moeilijke levensomstandigheden is bijzonder omdat zij niet van bovenaf bedenken wat de mensen nodig hebben maar dat heel zorgvuldig met hun zelf bepalen en dat werkt zeer effectief en bevredigend. Een kleine organisatie die juist die mensen in nood weten te bereiken waar grotere organisaties vaak niet komen.

Kijk voor meer informatie op https://philanthropyconnections.org/
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet