nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 10
DATUM: 28-10-2023

NVT in gesprek met... Sallo Polak van PCF

Deze NVT in gesprek met.... gaat over het op lokaal niveau ondersteuning en hulp bieden aan mensen in benarde levensomstandigheden. PCF ( Philantropy Connections) doet dit al 14 jaar in het noorden van Thailand, Birma en Cambodja. Oprichter Sallo Polak neemt u mee in deze, voor de meeste van ons, onbekende wereld. U kunt alvast wat informatie vinden op:
https://philanthropyconnections.org/
Hapjes en drankjes worden aangeboden door de ambassade waarvoor onze hartelijke dank!
Betreft:
NVT in gesprek met...
Tijd:
2023-11-02 17.00 uur
Plaats:
Residentie Ned. Ambassade
Adres:
Wireless road
BTS:
Ploenchit
Toegang is gratis maar het is wel verplicht om zich van te voren op te geven.

Zeezicht:dacht je dat je alles gezien had....

Deze keer gaan we naar een vergeten hoek van Chinatown waar de geuren van eeuwenoude handel je tegemoet komen. Spontane schoolkinderen in een zich trots voelend buurtje met hardwerkende sjouwende mensen. Moderne koffieshopjes en verpletterende muurschilderingen wisselen elkaar af. De straat beslaat maar een kilometer maar al genietend van de handel vanuit oude teakhuizen nemen we er de tijd voor.
Zin om dit mee te maken? Kom dan dinsdag 31 oktober om 10:00u. achter de kassa van de oranje vlag boot bij Saphan Taksin. Maar meld je aub eerst even aan via: zeezicht@nvtbangkok.org vóór maandag 30 oktober 12:00u.
Tot Zeezicht!

Eerste Donderdagborrel

Betreft:
Borrel
Tijd:
2023-11-02 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
Soi 8 Sukhumv
BTS:
Nana
De eerste Donderdagborrel vindt zoals gebruikelijk plaats in de tuin van Det5 waar u onder het genot van al of niet Nederlandse lekkernijen medelanders kan ontmoeten.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet