nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 07
DATUM: 07-10-2023

Terugblik Leidens ontzet

Ondanks het slechte weer kunnen we terugkijken op een geslaagde viering van "Leidens ontzet" met meer dan 50 bezoekers: leden van NVT, NTCC en gasten die zich tegoed deden aan de heerlijke haringen, diverse Hollandse snacks en hutspot met worst. De haringen als vanouds gesponsord door de 3 october vereeniging Leiden, waarvoor onze hartelijke dank!
Alle foto's kunt u terugzien en downloaden op de NVT website.

Zeezicht:waar religieuze deuren op een kier staan.

In de relatief kleine wijk rond MRT Itsaraphap wedijveren teakhouten woningen, tempels en 'n aantal moskeeën om de aandacht. Een rustige wandeling brengt ons op de drempels van deze gebedshuizen waarvan de gelovigen ons allen vriendelijk bejegen en sommigen ons zelfs toegang beloven mits we lange broek en dames een hoofdbedekking willen dragen. Deze relatief onbekende wijk met prachtige fotogenieke steegjes ook eens bezoeken? Kom dan op dinsdag 10 oktober om 10:30 bij de betaalpoortjes exit 2 van MRT Itsaraphap.

Aanmelden graag vóór maandag 9 oktober 12 uur via zeezicht@nvtbangkok.org

Tot Zeezicht!
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet