nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 06
DATUM: 30-09-2023

Leidens ontzet met haring en hutspot! meldt u nu aan!

Dinsdag 3 oktober is het weer tijd om even in de Nederlandse geschiedenis te duiken:
terug naar het jaar 1574 toen de belegering van Leiden door de Spanjaarden werd doorbroken. De viering van het "Leidens Ontzet" vieren wij ook hier in Thailand traditioneel met haring en hutspot met worst in de gezellige tuin van Det5.
Gratis voor leden NVT en NTCC
Niet-leden 300 baht
Studenten 200 baht
Drank voor eigen rekening.
Verplicht vooraf registreren.,
Betreft:
Leidens ontzet
Tijd:
2023-10-03 vanaf 18.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana

Eerste donderdag van de maand borrel

Betreft:
Eerste donderdagborrel
Tijd:
2023-10-05 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
In de tuin van Det5 weer alle gelegenheid om het glas te heffen, een boom op te zetten of gewoon gezellig te praten met bekende en nieuwe medelanders onder het genot van een drankje en hapje.

In Memoriam: Klaas Hofstra

Acteur Klaas Hofstra, bij het grote publiek vooral bekend door zijn hoofdrol in hitserie Medisch Centrum West, is op 79-jarige leeftijd overleden. In Pattaya ’s buurtschap Jomtien was Klaas zeer bekend onder de Nederlandse expats. Hij bracht zijn beste solo-voorstellingen in Ben’s Theater in Pattaya en op de Nederlandse ambassade in Bangkok waar hij in het Engels
onnavolgbaar mooi “A Letter from Van Gogh” speelde. Met pianiste Regina Albrink kroop hij in opeenvolgende jaren in de huid van Chopin, Liszt en Beethoven. Klaas was niet alleen een goed acteur, hij was ook een lieve man en vriend voor velen hier in Thailand.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet