nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 05
DATUM: 23-09-2023

Leidens ontzet met haring en hutspot!

Dinsdag 3 oktober is het weer tijd om even in de Nederlandse geschiedenis te duiken:
terug naar het jaar 1574 toen de belegering van Leiden door de Spanjaarden werd doorbroken. De viering van het "Leidens Ontzet" vieren wij ook hier in Thailand traditioneel met haring en hutspot met worst in de gezellige tuin van Det5.
Gratis voor leden NVT en NTCC
Niet-leden 300 baht
Studenten 200 baht
Drank voor eigen rekening.
Verplicht vooraf registreren.,
Betreft:
Leidens ontzet
Tijd:
2023-10-03 vanaf 18.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana

Terugblik NVT in gesprek met... de consulaire dienst

De eerste NVT in gesprek met... was gewijd aan het werk van de consulaire dienst en dat is heel divers bleek al snel. William Franssen en Niels Unkel wisten een goed beeld te schetsen van waar zij iedere dag mee bezig zijn en waar wij allemaal wel een keer mee te maken krijgen. Er waren dan ook heel wat vragen van de aanwezigen die geduldig beantwoord werden. Voor iedereen die er niet bij kon zijn is er een link naar de powerpoint presentatie om het rustig nog eens na te kijken. Let op: het lijkt of u op een lege pagina terecht komt, maar uw browser download de presentatie op de achtergrond.

De komende periode zullen er nog een aantal "Meet & Greet" bijeenkomsten van de dienst zijn in het land en buurlanden waar meer informatie kan worden uitgewisseld en een aantal consulaire zaken kunnen worden geregeld.

Donderdag 2 november Hua Hin
Donderdag 23 november Chiang Mai
Donderdag 7 december Phuket

CAMBODJA:
Donderdag 5 oktober Phnom Penh

LAOS:
Dinsdag 14 november Vientiane

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet