Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 21
DATUM: 15 januari 2022

Zeezicht: Wat Saket en King Prajadhipok museum

museum rama7
golden mountain
Op dinsdag 18 januari gaan we (omicron volente) varen vanaf de Asok pier (bij MRT Petchaburi) naar de Golden Mount tempel. We beklimmen de hoge berg, genieten van het slaan op de gongs en het uitzicht over Bangkok. Vervolgens bezoeken we het naastgelegen King Prajadhipok (Rama 7) museum. Belangstelling om mee te gaan? Kom dinsdag om 10:30 bij de uitgang naar de Asok pier, binnen in MRT station Petchaburi. Aanmelden hoeft niet. We bezoeken een tempel dus geen tanktop en geen korte broeken svp.
Tot Zeezicht!

N.b: mocht een activiteit niet doorgaan ontvangt u in de Zeezichtgroep hierover z.s.m. bericht. Gebruik deze link om vrijblijvend op de hoogte te blijven van de activiteiten van de Zeezichtgroep

Derde Dinsdagborrel

det5-wide
Betreft:
Derde Dinsdagborrel
Tijd:
2022-01-18 vanaf 18.30 uur
Plaats:
Det5
Adres:
41 Sukhumvit soi 8
BTS:
Nana
Onze maandelijkse Derde Dinsdagborrel is weer in de gezellige tuin van Det5 en zoals altijd zijn er weer volop Nederlandse snacks en Thaise gerechten verkrijgbaar. In dit koele seizoen de perfecte plek om even bij te praten met uw medelanders onder het genot van een hapje en drankje.

Naschrift: Det5 is paar dagen dicht maar men verwacht a.s. maandag weer open te gaan!
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet