nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 03
DATUM: 09-09-2023

NVT in gesprek met... de consulaire dienst

De eerste NVT in gesprek met... van dit seizoen gaan we doen met medewerkers van de consulaire dienst van de ambassade. Zij zullen wat vertellen over hun werkzaamheden en er is natuurlijk ook gelegenheid om vragen te stellen. Als u onderwerpen heeft die u graag aan de orde wilt stellen stuur deze dan alvast hier op.
Betreft:
NVT in gesprek met...
Tijd:
2023-09-21 18.00 uur
Plaats:
Residentie Ned. Ambassade
Adres:
Wireless road
BTS:
Ploenchit
Op individuele zaken kan niet uitgebreid worden ingegaan maar kunnen wel later worden behandeld. Toegang is gratis maar het is wel verplicht om zich van te voren op te geven.

Terugblik Welkom Terug Party

Het was een mooie warme avond en iedereen natuurlijk blij weer terug te zijn in Thailand, even bij te praten en nieuwe mensen te ontmoeten onder het genot van heerlijke Libanese hapjes en al of niet alcoholische drankjes. Pianomuziek op de achtergrond en zo vloog de tijd voorbij.
De foto's zijn terug te zien op onze website en hartelijk dank aan de ambassade voor dit eerste geslaagde evenement van het nieuwe NVT verenigingsjaar.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet