nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 01
DATUM: 02-09-2023

Een nieuw (verenigings)jaar vol activiteiten

Vanaf 1 september is het 83e verenigingsjaar van de NVT ingegaan en dat merken de leden aan de contributie nota's die verstuurd zijn. Uw snelle betaling wordt zeer op prijs gesteld! En mocht u nog geen lid zijn is dit uw kans om het te worden! Fikse kortingen op alle evenementen, ook die in Pattaya en Hua Hin, te beginnen op donderdag 7 september op de Welkom Terug Party. Ook dit jaar weer veel activiteiten voor iedereen, jong en oud!
Elke week de nieuwsbrief en de NVT facebook pagina houden u op de hoogte.

Tot snel, tot donderdag?

Welkom Terug Party: Laatste Kans !

Het nieuwe NVT seizoen is begonnen en dat vieren we graag met een "Welkom terug party" die de ambassade samen met de NVT organiseert op de residentie op 7 september. Deze keer met een "mediterrane touch" wat het eten betreft en ook "live" muziek. Een gezellig en lekker samenzijn na de zomervakantie.

NVT leden en studenten Thb 500
Niet NVT leden Thb 600
Wijn en bier Thb 100
softdrinks gratis
Betreft:
Welkom Terug Party
Tijd:
2023-09-07 vanaf 18.00 uur
Plaats:
Residentie Ned. Ambassade
Adres:
Wireless road
BTS:
Ploenchit
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet