nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 58
DATUM: 19-08-2023

Welkom Terug Party

Het nieuwe NVT seizoen komt eraan en dat vieren we graag met een "Welkom terug party" die de ambassade samen met de NVT organiseert op de residentie op 7 september. Deze keer met een "mediterrane touch" wat het eten betreft en ook "live" muziek. Een gezellig en lekker samenzijn na de zomervakantie.

NVT leden en studenten Thb 500
Niet NVT leden Thb 600
Wijn en bier Thb 100
softdrinks gratis
Betreft:
Welkom Terug Party
Tijd:
2023-09-07 vanaf 18.00 uur
Plaats:
Residentie Ned. Ambassade
Adres:
Wireless road
BTS:
Ploenchit

Terugblik Kanchanaburi

15 augustus was de jaarlijkse herdenking van het einde van de Japanse bezetting in ZO Azie en het eren van de vele slachtoffers. Dit jaar waren er ook delegaties uit Australi├ź, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk aanwezig. Een indrukwekkende gebeurtenis ge├»nitieerd door de Nederlandse Ambassade in Bangkok. Ook namens de Nederlandse Verenigingen Thailand, Pattaya en Hua Hin- Cha Am werd er een krans gelegd.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet