nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 56
DATUM: 12-08-2023

Herdenking Kanchanaburi

15 augustus is de jaarlijkse herdenking van het einde van de tweede wereldoorlog in Aziƫ en alle slachtoffers van de oorlog met Japan en de Japanse bezetting.
Zoals elk jaar zal die plaatsvinden in Kanchanaburi. De Nederlandse ambassade te Bangkok nodigt u uit om voor deze herdenking samen te komen op de Kanchanaburi War Cemetery waar om 11.00 uur de ceremonie zal beginnen.

Derde Donderdagborrel in The Hangover


Weer tijd voor een gezellige avond met
( Hollandse) hapjes en drankjes in een echte bruine kroeg en als het meezit komen er ook nog Nederlandse meezingers langs. Kom het meemaken a.s. donderdag!!
Betreft:
Derde Donderdagborrel
Tijd:
2023-08-17 vanaf 19.00 uur
Plaats:
The Hangover
Adres:
Sukhumvit soi 22
BTS:
Phrom Pong

Welkom Terug Party

Het duurt nog even maar toch alvast de aankondiging van de "Welkom terug party" die de ambassade samen met de NVT organiseert op de residentie op 7 september. Deze keer met een "mediterrane touch" wat het eten betreft. Een gezellig en lekker samenzijn na de zomervakantie.

NVT leden en studenten Thb 500
Niet NVT leden Thb 600
Wijn en bier Thb 100
softdrinks gratis
Betreft:
Welkom Terug Party
Tijd:
2023-09-07 vanaf 18.00 uur
Plaats:
Residentie Ned. Ambassade
Adres:
Wireless road
BTS:
Ploenchit
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet