nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 55
DATUM: 29-07-2023

Komende Evenementen:

Alvast een paar data om in je agenda te zetten voor komende evenementen:

15 augustus is de jaarlijkse herdenking van het einde van de tweede wereldoorlog in Azie.
Zoals elk jaar zal die plaatsvinden in Kanchanaburi. in de volgende nieuwsbrief zullen meer details volgen.
7 september organiseren de Ned. Ambassade en de NVT een Welkomst Terug Party op de Residentie. Ook hier volgt meer nieuws over binnenkort.
WK vrouwen voetbal Hoe het gaat lopen weten we niet maar als onze leeuwinnen de volgende ronde ingaan gaan we met z'n allen in "The Hangover" kijken en ze aanmoedigen en mochten ze echt in de finale komen ....... op de ambassade??
Donderdagborrels De eerste donderdag van de maand bij "Det5" en de derde donderdag van de maand bij "The Hangover". iedereen, lid of geen lid, is van harte welkom!

Eerste Donderdagborrel in Det5

Voor iedereen die niet op vakantie is in Europa ( of weer terug ) de eerste donderdag van de maand NVT borrel op het vertrouwde terras van Det5 met Nederlandse snacks en genoeg bier en andere gunstig geprijsde drankjes om de nodige bomen met medelanders op te zetten.
Betreft:
Eerste Donderdagborrel
Tijd:
2023-08-03 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet