Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.
nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 18
DATUM: 7 januari 2022

Nieuwjaarsborrel op de residentie!

oliebollen
Betreft:
Nieuwjaarsborrel
Tijd:
2022-01-13 19.00-22.00 uur
Plaats:
Ambassade
Adres:
Toegangspoort Wireless Road
BTS:
Ploenchit
Volgende week is ons eerste evenement van 2022 en het belooft een jaar te worden met heel veel activiteiten voor iedereen dus mocht u nog geen lid zijn dan is dit een goed voornemen dat u meteen kunt verzilveren! Op uitnodiging van ambassadeur Remco van Wijngaarden wordt de NVT nieuwjaarsborrel dit jaar gehouden in de tuin van de residentie waarbij de drankjes worden aangeboden door de ambassade en de diverse lekkere hapjes door de NVT. Voor leden helemaal gratis en voor niet-leden Thb 300.

U kunt alsnog lid worden.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk en dat kunt u doen via e-mail naar borrel@nvtbangkok.org.

In verband met de Corona maatregelen is het aantal bezoekers beperkt dus meldt u nu aan mocht u dat nog niet gedaan hebben. Tevens zijn mondkapjes verplicht en bij twijfel over uw gezondheid verzoeken wij om een zelftest af te nemen of af te zien van deelname.
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Zilver

gevah logo

Brons

aa-insurance
Vischu_Logo
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet