nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 49
DATUM: 03-06-2023

Zeezicht: Geloof het of niet

In Thailand zijn de boeddhisten ruim in de meerderheid maar de Thaise cultuur staat ook open voor andere religies, die meestal vreedzaam naast de boeddhistische kunnen bestaan.

Op dinsdag 6 juni gaan we er twee van dichtbij bekijken. We beginnen bij de grote Sikh tempel Sri Guru Singh Sabha waar we ons proberen onder te dompelen in aspecten van deze religie die onder andere absolute gelijkheid tussen mensen bepleit. De Sikhs hebben zowel in WO I als WO II een belangrijke rol voor de vrede gespeeld in Europa.

Vervolgens bezoeken we een weinig bekend heiligdom waarin aan een paard gelukbrengende eigenschappen worden toegeschreven, de Chao Por Ma en Guan Yu Shrine.

We komen weer met beide benen op de grond tijdens onze lunch in een van onze favoriete restaurants die we met Zeezicht graag bezoeken.

Zin om mee te gaan?

Meld je aan via de onderstaande button vóór 5 juni 12:00 uur.
Tot Zeezicht!
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet