nieuws_header_bg
NIEUWSBRIEF NR: 48
DATUM: 27-05-2023

Terugblik NVT in gesprek met...Ajahn Medhino

De laatste "NVT in gesprek met...." van dit verenigingsjaar was een heel spirituele ervaring met de Nederlandse boeddhistische monnik Ajahn Medhino die de aanwezigen meenam in zijn leven, hoe hij uiteindelijk monnik werd en wat dat voor hem betekent. 15 jaar als kluizenaar in een zelf gebouwde hut in Sri Lanka en nu terug in Thailand waar hij een Boeddhistische gemeenschap op gaat zetten met de nadruk op meditatie. Weer een boeiende NVT in gesprek met..." avond die we in september gaan vervolgen met een nieuwe serie.

In Memoriam Martien Vlemmix

Wij kregen het droevige bericht dat Martien Vlemmix, de oprichter van MKB Thailand, later Thailand zakelijk, is overleden in Nederland. Een markante persoonlijkheid die wij zeker gaan missen. U kunt de in memoriam van Thailand zakelijk hier lezen:

Eerste Donderdagborrel in Det5

In de sfeervolle tuin Det5 kunt u andere Nederlanders treffen onder het genot van een hapje ( ook Nederlandse snacks) en een drankje Iedereen is van harte welkom!
Betreft:
Eerste Donderdagborrel
Tijd:
2023-06-01 vanaf 19.00 uur
Plaats:
Det5
Adres:
Sukhumvit Soi 8
BTS:
Nana
Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:
AGS
b-quik
vischu_logo_1024_205
Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, klik dan hier om u af te melden, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".
Email Marketing Powered by MailPoet